Spanacul



Spanacul (Spinacia oleracea) este o plantă perenă comestibilă, anuală, cultivată pentru frunzele sale verzui.

Spanacul este o sursă minunată de fier, care este parte a hemoglobinei ce transportă oxigenul prin toate celulele corpului şi intră în cadrul sistemului responsabil de producerea de energie şi a controlării metabolismului. Se recomandă îndeosebi femeilor, copiilor şi tinerilor aflaţi în perioada de pubertate.

Calorii 23
Lipide 0.4
Proteine 2.9
Carbohidrati 3.6
Fibre 2.2

Foarte gustos Spanacul cu pui

0 Response to "Spanacul"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.