Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat







Hmmm ... inca o reteta reusita de la prima incercare:)
Desi initial mi se parea cam dificil sa ma apuc sa pregatesc o rulada de porc, mi-am facut curaj si am testat.
E asa de buna incat merita orice efort!!!

Am folosit:

  • 500-600 gr pulpa de porc, 4-5 felii de sunca presata, 4-5 felii bacon, 150 gr cascaval afumat, foi dafin, curry, condimente pt porc, boabe de ienibahar, 100 ml vin, sare, piper, patrunjel, scobitori (pt a fixa rulada).

Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori. Am pus bucatile de rulada intr-o cratita impreuna cu sosul din apa, vin, condimente, foi de dafin, ienibahar, sare, piper.
Am lasat aproximativ o ora la cuptor.

A iesit foarte buna si frageda. Am servit cu felii de castraveciori murati.

Pofta buna!

1 Response to "Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat"

  1. Ce pictura! Trebuie să fie rafinat.

    Un salut de la World produse de patiserie de fantezie

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.