Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat
Hmmm ... inca o reteta reusita de la prima incercare:)
Desi initial mi se parea cam dificil sa ma apuc sa pregatesc o rulada de porc, mi-am facut curaj si am testat.
E asa de buna incat merita orice efort!!!
Am folosit:
Desi initial mi se parea cam dificil sa ma apuc sa pregatesc o rulada de porc, mi-am facut curaj si am testat.
E asa de buna incat merita orice efort!!!
Am folosit:
- 500-600 gr pulpa de porc, 4-5 felii de sunca presata, 4-5 felii bacon, 150 gr cascaval afumat, foi dafin, curry, condimente pt porc, boabe de ienibahar, 100 ml vin, sare, piper, patrunjel, scobitori (pt a fixa rulada).
Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori. Am pus bucatile de rulada intr-o cratita impreuna cu sosul din apa, vin, condimente, foi de dafin, ienibahar, sare, piper.
Am lasat aproximativ o ora la cuptor.
A iesit foarte buna si frageda. Am servit cu felii de castraveciori murati.
Pofta buna!
Ce pictura! Trebuie să fie rafinat.
Un salut de la World produse de patiserie de fantezie