Mancare de naut cu piept de pui
Un alt preparat din categoria "sa gatim cu ingrediente noi" este acesta.
Tot auzeam de celebrul naut care e foarte bun in mancaruri si salate. Asa ca m-am decis sa incerc si eu o mancare cu naut.
A fost o alegere buna, o mancare gustoasa si consistenta!
Am folosit:
Am spalat puiul, am scos pieptul pe care l-am desfacut de piele si l-am taiat bucati.
L-am pus la calit in ulei si treptat am adaugat legumele: morcovul rondele, ceapa taiata, ardeiul, ciupercile, nautul (scurs de lichidul din conserva), porumbul (nu a trebuit scurs pentru ca era in vid), usturoiul taiat marunt. Am adaugat spre final si rosia taiata felii, feliile de lamaie, condimentele si patrunjelul.
A iesit foarte bun, recunosc ca nici nu ma asteptam sa fie chiar asa de bun.
Am servit alaturi de un vin rosu dulce.
Tot auzeam de celebrul naut care e foarte bun in mancaruri si salate. Asa ca m-am decis sa incerc si eu o mancare cu naut.
A fost o alegere buna, o mancare gustoasa si consistenta!
Am folosit:
- 1 piept de pui, 1 cutie naut, 1 cutie mica porumb, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 2 morcovi, 4-5 ciuperci, 1 ardei, 1 rosie, 4-5 catei de usturoi, patrunjel, curry, coriandru, tarhon, oregano, cimbru, sare, 2 felii de lamaie (am uitat sa pozez lamaia:)).
Am spalat puiul, am scos pieptul pe care l-am desfacut de piele si l-am taiat bucati.
L-am pus la calit in ulei si treptat am adaugat legumele: morcovul rondele, ceapa taiata, ardeiul, ciupercile, nautul (scurs de lichidul din conserva), porumbul (nu a trebuit scurs pentru ca era in vid), usturoiul taiat marunt. Am adaugat spre final si rosia taiata felii, feliile de lamaie, condimentele si patrunjelul.
A iesit foarte bun, recunosc ca nici nu ma asteptam sa fie chiar asa de bun.
Am servit alaturi de un vin rosu dulce.
Va recomand sa incercati reteta, merita!
Ce frumos ai ornat! Ca la restaurant!
ms:)