vineri, 20 aprilie 2012

Oua umplute cu ton


Dupa ce trec sarbatorile de Paste intotdeauna imi raman ceva oua vopsite neconsumate. Asa ca cea mai buna idee o reprezinta transformarea lor in oua umplute, fie ele cu pui, cu pateu sau cu ton.

Le-am facut super rapid si le-am mancat si mai rapid:))

Am folosit:
  • 4-5 oua fierte, 1 conserva de ton maruntit in ulei, 1 lingura de smantana, marar, sare, piper.
Ouale fierte le-am decojit si le-am taiat in 2 pe lungime.

Am scos galbenusurile si le-am pus intr-un bol.

Am adaugat peste ele tonul scurs de ulei si smantana.

Am pus sare, piper, marar tocat si am omogenizat.

Am folosit aceasta compozitie ca sa umplu albusurile.

Am decorat ouale umplute cu putin marar si le-am asezat pe frunze de salata.

Pofta buna!

6 comentarii:

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!