luni, 2 aprilie 2012

Gratar de porc


Rasfoiam pozele mele din ultima perioada si mi-am dat seama ca am uitat sa postez tocmai gratarul de porc facut acum 2 saptamani la tara.

Cred ca oricine are un gratar si niste carne stie cum stau lucrurile, ca nu e mare bataie de cap.

Avem un gratar mai rudimentar, dar na, atat timp cat pregatim pe el niste fripturici excelente, nu ne mai intereseaza aspectul :))

Treaba sta in felul urmator: 
  • incingem bine gratarul cu lemne si carbuni pt gratar, il ungem un niste felii de slanina inainte sa asezam carnea (ca sa nu se lipeasca), apoi putem aseza carnea pe el.
  • noi am facut friptura de porc si carnati de casa. Pe bucatile de carne am presarat condimente, boia, sare.

Am avut carne foarte slaba si s-a cam uscat, e bine sa luam o carne putin mai grasuta ca sa fie mai suculenta:)

Am servit cu muraturi si mamaliguta! 


Va doresc spor la gratare caci s-a cam deschis sezonul si nu uitati sa consumati carnita cu masura :))

12 comentarii:

  1. Hummmm... juste de regarde j'en salive dejà!

    RăspundețiȘtergere
  2. Moi aussi Beth :) Merci beaucoup!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa inceapa si la mine sezonul,mi-ai facut o pofta teribila!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie deja mi-e pofta, pe astea le-am mancat acum 2 saptamani:)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vin si eu la un gratar! anul asta inca nu am servit :). Te pup si imi place sigla ta cu iepuras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Timea, ma bucur mult ca-ti place sigla :) Pupici si te astept la gratar!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei , au inceput gratarelele ? :);) .... mi-ai facut pofta !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi am fost la tara si am profitat de vremea frumoasa sa facem si-un gratar :) pupici!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!