By
http://retetegg.blogspot.com
Sunt extrem de usor de pregatit si extrem de bune, langa fripturi si diverse mancaruri.
Reteta este cea de la
gogosarii in otet.
De aceasta data pe langa gogosari vom pune in borcane si buchete de conopida.
P.S. Pentru ca de astazi a inceput postul Craciunului am reactualizat lista de preparate de post. O gasiti in partea stanga sus.
Din astia am si eu,si stiu ca sunt extra buni.Pupicei!
RăspundețiȘtergerenuma' gogosari n-am pus in otet! poate la anul ma mobilizez ... poate pun si cu conopida!
RăspundețiȘtergerepup
Dia, mie mi se par cei mai buni preparati asa:)Pupici!
RăspundețiȘtergereAndreea, noi aveam doar gogosari pusi in otet, dar ne-a cadorisit soacra mea si cu un butoias de gogosari si conopida ... sa ne ajunga:)) Pup!
RăspundețiȘtergerece fain arataaaa.imi trimiti si mie un borcan micut????ca la mine e $1.5 pana la $2 un singur gogosar ametit.pup
RăspundețiȘtergereSarah, si aici mi se pare destul de scump daca il cumperi din magazin. Nu e chiar asa ca la tine, dar am vazut ca trece de 1 euro borcanul de 800gr...si am luat si teapa sa nu fie bun uneori.
RăspundețiȘtergereNoroc cu preturile bune din piata, anul asta a fost mult mai convenabil sa-i punem in casa:)
Pupici!
Gogosarari si conopida in otet-nr.1 pentru mine.Sunt super si ai tai.Pupicp:x
RăspundețiȘtergereMultumesc mult! Pup!
RăspundețiȘtergereAm mai primit acest mesaj de la PetitChef. Am si retete postate acolo, doar ca nu mi s-a parut ca as avea prea multe vizite din partea site-ului asa ca am decis sa sterg sigla de promovare de pe blogul meu.
RăspundețiȘtergereAsadar, multumesc pentru invitatie, dar nu mai e cazul.