vineri, 18 noiembrie 2011

Aperitive



By http://retetegg.blogspot.com

Pentru ca am ramas restanta cu niste postari, m-am luat cu alte bunatati si-am uitat de aperitivele astea.

Un succes garantat la orice masa, fie de sarbatori sau la ocazii importante, fie doar la o masa cu prietenii.

Le diversificam oricum dorim, n-are ce sa fie rau dintr-un platou de bunatati.

Putem alege combinatia de pastrama de porc, cascaval, masline, ardei si castraveti


Sau rosii cu crema de branza (cu verdeata si unt)


Oua umplute
, salata boeuf, salata de icre, salata de conopida



Pofta buna!

12 comentarii:

  1. Delicioase ! Niste oua as lua si eu , si rosii umplute ..asa ca sa astept in liniste desertul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine toate, fug ca azi e vineri si salivez in fata monitorului, fara sa pot satisface poftele... Pupici si week-end placut !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt de parere ca aperitivul este primul impact al oricarei mese si cel care creaza impresia!Te pup Danutzule!

    RăspundețiȘtergere
  4. Boscodina, serveste orice doresti:) Desert papam de la tine ca sunt tare curioasa cum e la gust gelul de mere cu hrean:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniela, eu sunt mai pacatoasa si n-am tinut post, dar de obicei cand dau o tura pe bloguri ma apuca o pofta si-o foame:) Pupici si weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  6. Teo, am fost pe la petreceri unde aperitivul era chiar masa in sine, asa ca trebuie sa fie mai consistent uneori (ca apoi mesenii rontaiau saratele) :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc! Si mie imi pare nespus de bine sa cunosc oameni noi si sa descopar bloguri culinare noi:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!