By http://retetegg.blogspot.com/
Pentru ca astazi e mare sarbatoare, urez si eu tuturor sarbatoritilor La multi ani! si va ofer o reteta mai speciala, pe care mi-am dorit mult sa o pregatesc.
De cand am facut acei cartofi copti cu ou in interior, m-am gandit si la rosii umplute, insa a trebuit ceva timp pana sa o pun in practica. Zilele astea i-a venit si ei randul si iata ce a iesit!
Am folosit:
Pentru ca astazi e mare sarbatoare, urez si eu tuturor sarbatoritilor La multi ani! si va ofer o reteta mai speciala, pe care mi-am dorit mult sa o pregatesc.
De cand am facut acei cartofi copti cu ou in interior, m-am gandit si la rosii umplute, insa a trebuit ceva timp pana sa o pun in practica. Zilele astea i-a venit si ei randul si iata ce a iesit!
Am folosit:
- 4 rosii mai tari si maricele, 100 gr muschi file afumat (sau ce va place voua), 100 gr branza, 4 oua, sare, oregano, verdeata.
Am taiat cate un capacel la fiecare rosie, am scobit interiorul si le-am sarat.
Le-am lasat 5 minute sa se scurga, apoi le-am umplut cu muschi file tocat marunt, cate un ou, oregano si branzica pe margine.
Le-am pus la cuptor pentru 25 de minute. In functie de cuptorul fiecaruia le lasati pana cand oul se coace.
Le-am decorat cu verdeata si le-am servit insotite de chiftelele de cartof si dovlecel.
Le-am lasat 5 minute sa se scurga, apoi le-am umplut cu muschi file tocat marunt, cate un ou, oregano si branzica pe margine.
Le-am pus la cuptor pentru 25 de minute. In functie de cuptorul fiecaruia le lasati pana cand oul se coace.
Le-am decorat cu verdeata si le-am servit insotite de chiftelele de cartof si dovlecel.
Mi-as dori rosiile astea dimineata la micul dejun!Cred ca sunt delicioase!PUP Danutzule!
RăspundețiȘtergerePentru mine chiar au fost ceva nou, mi-au placut mult! Pupici!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata!Am facut si eu mai demult...delicioase!
RăspundețiȘtergerepupici!
Multumesc Violette! pup!
RăspundețiȘtergereDelicios la micul dejun! Pupici
RăspundețiȘtergereAsa-i Cristina! Pup!
RăspundețiȘtergereSunt foarte bune.Am facut si eu dupa ce am vazut la emisiunea Alive and Cooking.Acolo era oul pus in rosie iar rosia invelita pe dinafara in Prosciutto si dat apoi la cuptor.Dar si reteta ta e OK cu sunca in interior.Mi-ai dat o idee ce sa mai fac la micul dejun !
RăspundețiȘtergereMultumesc! Eu am luat ideea de la cartofii umpluti cu ou. In reteta originala a cartofilor pe care o aveam de la Maya erau intr-adevar cu ceva prosciutto deasupra, dar eu am adaptat putin:)
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!