duminică, 13 noiembrie 2011

Oua umplute



By http://retetegg.blogspot.com/

O idee rapida si gustoasa pentru un bufet suedez este reteta de oua umplute. Fie ele umplute cu maioneza, pateu sau pasta de peste sunt la fel de gustoase.

Ingrediente:
  • oua fierte, maioneza, sare, piper alb, frunze de patrunjel.
Ouale fierte se taie pe jumatate (pe lung).

Se scot galbenusurile care se amesteca bine cu maioneza, sare si piper alb.

Se umplu jumatatile de albusuri cu amestecul de maioneza si galbenusuri, se decoreaza cu frunze de patrunjel si se papa cu mare pofta:)

Daca doriti o alta varianta de oua umplute (fara maioneza), va recomand sa testati oua umplute cu pateu.

Yummmi!!

12 comentarii:

  1. Hmmm, iar te-ai petrecut cu bunatati si nu m-ai invitat... Fur un out umplut si dispar... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniela, esti invitata mea sa te servesti cu orice poftesti:) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu mai stiu de cand nu am facut.Dar sevesc de la tine.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu mai stiu cand le-am facut ultima data! retetele astea simple sunt cele mai grozave.. pastreaza in ele gustul copilariei! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am retete asa de simple pe care nu stiu din ce motive ajung sa le fac destul de rar:( Pupici si seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multam de aducere aminte ca nici eu nu-s mai breaza dar promit sa-mi fac curand ca mi-ai facut pofta !

    RăspundețiȘtergere
  7. Teo, daca tot se apropie sarbatorile ai ocazia sa le faci:) Eu mi-am propus pe viitor sa testez si alte combinatii de oua umplute, ca se fac repede si dau bine la o masa festiva:)
    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!