joi, 21 iunie 2012

Pastai cu usturoi si rosii



Pentru ca e sezonul pastailor, merita sa incercati o mancarica cu pastai de fasole, usturoi, rosii si ceva verdeata. Super deliciu!

Am folosit:
  • 1 kg pastai late de fasole, 3-4 rosii, 5-6 catei de usturoi, 1 mana boabe de mazare proaspata, 4 linguri de ulei, 1 ceapa mare, marar verde, sare, piper alb.
Pastaile de fasole le-am fiert impreuna cu mazarea in apa cu sare si le-am lasat deoparte.

Am tocat marunt o ceapa si am calit-o in ulei.

Am pus peste ea si usturoiul taiat marunt si cateva linguri de apa.

Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat, am adaugat rosiile taiate cuburi.

Am calit inca 5 minute la foc mic, apoi am pus pastaile si mazarea scurse bine de apa.

Am adaugat sare, piper si marar verde tocat.

In 5 minute am oprit focul, apoi am servit.

Pofta buna!

14 comentarii:

  1. Vai ce-mi place aceasta mancarica..
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Adnia, asa m-am gandit si eu cand le-am facut: usoare, de vara...delicioase:)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simo, merci mult! Pupici si seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelenta reteta asta. O executam si noi vara destul de des.

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci mult! Eu o fac in mai multe variante, dar cea de fata e preferata mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Fasolea verde e o bunatate, iar cu usturoi e un deliciu! Foarte faina reteta, tb sa fac si eu! Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna mancarica,yamiiii!!!pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci mult Rocsy! Serveste cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!