Pentru ca e sezonul pastailor, merita sa incercati o mancarica cu pastai de fasole, usturoi, rosii si ceva verdeata. Super deliciu!
Am folosit:
- 1 kg pastai late de fasole, 3-4 rosii, 5-6 catei de usturoi, 1 mana boabe de mazare proaspata, 4 linguri de ulei, 1 ceapa mare, marar verde, sare, piper alb.
Pastaile de fasole le-am fiert impreuna cu mazarea in apa cu sare si le-am lasat deoparte.
Am tocat marunt o ceapa si am calit-o in ulei.
Am pus peste ea si usturoiul taiat marunt si cateva linguri de apa.
Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat, am adaugat rosiile taiate cuburi.
Am calit inca 5 minute la foc mic, apoi am pus pastaile si mazarea scurse bine de apa.
Am adaugat sare, piper si marar verde tocat.
In 5 minute am oprit focul, apoi am servit.
Pofta buna!
perfect pt vara!
RăspundețiȘtergereVai ce-mi place aceasta mancarica..
RăspundețiȘtergerePup
Adnia, asa m-am gandit si eu cand le-am facut: usoare, de vara...delicioase:)) Pup!
RăspundețiȘtergereSimo, merci mult! Pupici si seara faina!
RăspundețiȘtergereExcelenta reteta asta. O executam si noi vara destul de des.
RăspundețiȘtergereMerci mult! Eu o fac in mai multe variante, dar cea de fata e preferata mea ;)
RăspundețiȘtergereFasolea verde e o bunatate, iar cu usturoi e un deliciu! Foarte faina reteta, tb sa fac si eu! Pup
RăspundețiȘtergererapid si bun bun!
RăspundețiȘtergereMerci mult Poliana! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alinutza :*
RăspundețiȘtergereFoarte buna mancarica,yamiiii!!!pup!
RăspundețiȘtergereMerci mult Mirela! Pupici!
RăspundețiȘtergereNu refuz o portie ca sunt asa bune!!
RăspundețiȘtergereMerci mult Rocsy! Serveste cu drag!
RăspundețiȘtergere