marți, 22 mai 2012

Paste cu branza si kaizer la cuptor



O reteta foarte gustoasa de paste la cuptor, combinate cu branza, kaizer, oua si smantana ... super deliciu!

Am folosit:
  • 350 g paste (cornetti - sau orice alt tip de paste scurte), 200 g branza de vaci sarata, 200 g smantana, 2-3 oua, putin unt, sare, piper alb, nucsoara macinata.
Am fiert pastele in apa cu sare, le-am scurs bine de apa si le-am pus intr-o tava unsa cu unt (nu trebuie sa fie unsa neaparat, punem doar 2-3 cuburi de unt in tava).

Am taiat kaizerul bucati si l-am pus in tava peste paste. 

Am pus si branza rasa.

Am batut ouale cu smantana, sare, piper si nucsoara. Am adaugat compozitia in tava deasupra celorlalte ingrediente.

Am pus tava la cuptor, la foc mediu, timp de 25-30 de minute.

Am servit fierbinte cu patrunjel deasupra.

Pofta buna!

14 comentarii:

  1. Doamne ce apetisant arata:)!!!!I love It:X!!!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult Maria! Sunt super bune:) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Magnifique sont aspect me fait saliver j'adoreeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine venite pentru cina din seara asta.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Culoarea la brinza pe preparatul final.. mama.. mama!

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, tot la cina le-am servit si noi, vineri parca:)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Culoarea frumoasa vine de la oua (ca am oua bio de la gainuse de tara) ... dar si branza e tot de la tara si tot buna:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bunatate!!! Vreau si eu o portie... ca n-am mai mancat de mult..
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Simo! Pup cu drag si te astept la o portie;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am mai papat paste la cuptor de ani buni , sa-mi fie rusine , nu ? :( Mi-ai facut pofta !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Adina, eu de obicei le fac dulci...cu zahar in loc de kaizer si cu branza dulce ...ma bucur tare ca-ti plac! Pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!