By http://retetegg.blogspot.com/
De foarta mult timp imi doream sa incerc cordon bleu, adica facut 100 % de mine nu luat la cutie congelat :) Si l-am tot amanat in ideea ca nu o sa-mi iasa, ca e complicat, etc.
Dar de 8 martie am zis ca trebuie musai sa-l incerc. Pai daca nici de ziua femeii nu-mi demonstrez eu cat sunt de talentata in bucatarie, atunci cand? :))
Si l-am facut! Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de el ca apoi n-are cum sa nu iasa :))
Am folosit:
De foarta mult timp imi doream sa incerc cordon bleu, adica facut 100 % de mine nu luat la cutie congelat :) Si l-am tot amanat in ideea ca nu o sa-mi iasa, ca e complicat, etc.
Dar de 8 martie am zis ca trebuie musai sa-l incerc. Pai daca nici de ziua femeii nu-mi demonstrez eu cat sunt de talentata in bucatarie, atunci cand? :))
Si l-am facut! Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de el ca apoi n-are cum sa nu iasa :))
Am folosit:
- piept de pui (2 bucati), felii de sunca de pui (Sissi), felii de cascaval, sare, piper alb, 3 -4 linguri pesmet, 3 -4 linguri faina, 2 oua, ulei pt prajit, scobitori.
Eu am avut ceva probleme cu pieptul de pui ca nu mi s-a taiat asa frumos cum vroiam, dar am reusit pana in final sa obtin cateva felii frumusele de piept .
Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).
Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.
Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.
Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea.
Am servit cu salata de legume si verdeturi.
Delicios!!!
Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).
Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.
Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.
Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea.
Am servit cu salata de legume si verdeturi.
Delicios!!!
imi place enorm....
RăspundețiȘtergereUna din mancarurile mele preferate!!
RăspundețiȘtergereo reteta clasica extrem de gustoasa..niciodata n-o refuz!
RăspundețiȘtergereSi mie Alinutza :)) As manca toata ziua :)
RăspundețiȘtergereRocsy, e foarte bun ... e si preferatul meu :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Adnia! Se pare ca nimeni nu refuza felul asta de mancare :)
RăspundețiȘtergereGrozav de bine arata !!!
RăspundețiȘtergereMerci mult Adina! Pup!
RăspundețiȘtergereArata minunat si cred ca a fost si foarte gustos.
RăspundețiȘtergereMerci mult! A fost yummmi:))
RăspundețiȘtergerevreau si eu sa incerc sa gatesc asa ceva :((
RăspundețiȘtergereCristian, de ce nu incerci? Nu e o reteta prea grea :D
RăspundețiȘtergere