miercuri, 14 decembrie 2011

Copanele la cuptor glazurate cu miere




By http://retetegg.blogspot.com/

Acestea sunt copanelele de care vorbeam la marinata pentru fripturi. Au un gust deosebit dat de miere, nici nu ma asteptam sa fie asa bune!

Am folosit:
  • 4 copanele, marinata pt fripturi.
Am tinut copanelele in marinata timp de 4 ore.

Le-am asezat apoi in tava si am turnat sos peste ele.

Le-am pus la cuptor 1 ora, iar din cand in cand am mai adaugat peste ele sos din tava cu lingura.

Am servit cu garnitura de cartofi la cuptor cu verdeturi de Provence.

Pofta buna!

14 comentarii:

  1. tocmai ce am facut si eu niste copanele, dara le mele nu sunt cu miere, o sa incerc si eu odata reteta ta, pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dana, mie-mi plac copanele la cuptor la nebunie, cu sau fara miere:)Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine, mai ales cu acel ardei rosu langa :X Dar recunosc ca nu am gatit niciodata capane cu miere. Poate voi incerca :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Emily, chiar e super:) Merci mult!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, si pt mine e prima data cand pregatesc friptura cu miere, dar e chiar faina asocierea!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daa sunt Alinutza! Ce coincidenta, chiar acum ma uitam la biscuitii tai marmorati pe bucataras:)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Miha, ne-am cam lins pe degete:)) Multumesc pt vizita! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place si mie carnea cu miere si data la cuptor! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pt vizita Andreea! Cred ca s-a votat deja, carnea cu miere e super! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. nici noi nu refuzam copanele la cuptor! te invit cu mult drag la concurs http://mitinitta.blogspot.com/2011/12/concurs-pentru-prieteni-pentru-tine.html
    Puszi

    RăspundețiȘtergere
  11. Miti, multumesc mult pt invitatie! Intru chiar acum sa ma inscriu! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!