By http://retetegg.blogspot.com/
Acestea sunt copanelele de care vorbeam la marinata pentru fripturi. Au un gust deosebit dat de miere, nici nu ma asteptam sa fie asa bune!
Am folosit:
- 4 copanele, marinata pt fripturi.
Le-am asezat apoi in tava si am turnat sos peste ele.
Le-am pus la cuptor 1 ora, iar din cand in cand am mai adaugat peste ele sos din tava cu lingura.
Am servit cu garnitura de cartofi la cuptor cu verdeturi de Provence.
Pofta buna!
tocmai ce am facut si eu niste copanele, dara le mele nu sunt cu miere, o sa incerc si eu odata reteta ta, pup :*
RăspundețiȘtergereDana, mie-mi plac copanele la cuptor la nebunie, cu sau fara miere:)Pup!
RăspundețiȘtergereSuper combinatia! te pup
RăspundețiȘtergereArata foarte bine, mai ales cu acel ardei rosu langa :X Dar recunosc ca nu am gatit niciodata capane cu miere. Poate voi incerca :)
RăspundețiȘtergereEmily, chiar e super:) Merci mult!Pupici!
RăspundețiȘtergeretrebuie sa fie bune....Pup
RăspundețiȘtergereOana, si pt mine e prima data cand pregatesc friptura cu miere, dar e chiar faina asocierea!Pup!
RăspundețiȘtergereDaa sunt Alinutza! Ce coincidenta, chiar acum ma uitam la biscuitii tai marmorati pe bucataras:)) Pup!
RăspundețiȘtergerePfff... ce deliciu!!
RăspundețiȘtergereMiha, ne-am cam lins pe degete:)) Multumesc pt vizita! Pup!
RăspundețiȘtergereimi place si mie carnea cu miere si data la cuptor! :D
RăspundețiȘtergereMultumesc pt vizita Andreea! Cred ca s-a votat deja, carnea cu miere e super! :)
RăspundețiȘtergerenici noi nu refuzam copanele la cuptor! te invit cu mult drag la concurs http://mitinitta.blogspot.com/2011/12/concurs-pentru-prieteni-pentru-tine.html
RăspundețiȘtergerePuszi
Miti, multumesc mult pt invitatie! Intru chiar acum sa ma inscriu! Pupici!
RăspundețiȘtergere