sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Spaghetti alla bolognese II










Pentru ca, asa cum spuneam si inainte, sunt un mare fan al pastelor, azi am pregatit o alta varianta de spaghetti alla bolognese. Bineinteles ca gustul a fost deosebit datorita modificarii unora dintre ingrediente.

Am folosit:
  • 1 pachet spaghete subtiri, 1 ardei rosu, 9-10 ciuperci proaspete, 5 felii de sunca presata, 5 linguri sos de rosii, sos chilli, ketchup dulce, oregano, patrunjel uscat, piper, sare.
Spaghetele se fierb in apa cu sare si se scurg. Separat se calesc ciupercile taiate felii, ardeiul si sunca taiate cubulete, se adauga sosul de rosii, chilli, ketchup si condimentele. Sunt gata in 10 minute.
Preparatul se aseaza fierbinte peste paste si este servit repede de catre toti pofticiosii!

2 comentarii:

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!