miercuri, 15 ianuarie 2025

Tiramisu cu capsuni si frisca

 







Acest tiramisu cu capsuni este un desert simplu si foarte rapid, pe care il fac atunci cand am pofta de ceva bun sau cand am musafiri.

Prefer sa il fac in forme individuale, dar este la fel de bun si pregatit in tava sau forma mare.

Capsunile se pot inlocui si cu zmeura, afine, mure, coacaze etc.

Am folosit:
  • 22 piscoturi, 250 ml frisca, 250 g mascarpone, 100 g zahar pudra, 250 g capsuni, sirop ( 100 ml apa, 50 g zahar, 1/2 pastaie de vanilie sau esenta)
Am batut frisca cu zaharul pana a devenit spuma tare. Am amestecat-o cu mascarpone.

Am taiat capsunile felii.

Am insiropat piscoturile si le-am pus in cupe individuale, in straturi cu crema si fructe.

Enjoy!🥰

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!