Weekendul trecut am vazut la tv o reteta super interesanta pe Acasa.tv, un aperitiv cu ardei kapia, ton, menta ...o nebunie de arome :) Imediat am decis impreuna cu iubitul meu ca e cazul sa testam si noi, mai ales ca aveam multa menta proaspata.
A fost o imbinare a retetei de la tv cu ideea noastra de a transforma aperitivul in salata si a iesit o super bunatate. Va recomand sa o incercati!
Am folosit:
- 2 cutii de ton (intreg sau maruntit), 2 ardei kapia, 3 castraveciori in otet, 1/2 ceapa, 1 ceapa verde, 1 lamaie, ulei de masline cu busuioc, sare, piper, marar, patrunjel, menta
Am taiat ardeiul kapia, curatat de seminte, si ceapa julien.
Castraveciorii i-am taiat cubulete mici.
Am tocat fin verdeturile.
Le-am pus intr-un bol.
Am scurs tonul de lichidul din conserva si l-am adaugat in bol peste celelalte ingrediente.
Am pus sare, piper, sucul de la lamaie si ulei de masline cu busuioc.
Am amestecat bine apoi am servit cu paine coapta.
Pofta buna!
o s-o incerc, promit!Pup
RăspundețiȘtergereinteresanta ideea de ton cu menta!!!
RăspundețiȘtergereCe arome imbietoare aici.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Alinutza, n-o sa-ti para rau, e foarte buna;) Pup!
RăspundețiȘtergereStefy, eu nu sunt foarte mare fan menta, dar in salata aceasta e super buna ...ofera o aroma deosebita:)
RăspundețiȘtergereMerci Mihaela! Pupici!
RăspundețiȘtergereImi place tonul la nebunie. Si gatit si negatit!
RăspundețiȘtergereCombinatia asta este interesanta. Nu am mai intilnit-o
ce idee excelenta pt zilele toride!
RăspundețiȘtergereSi eu sunt mare fan al tonului, in special in salate :) A fost ceva nou si pentru mine, imi plac provocarile care implica diverse arome :)
RăspundețiȘtergereAdnia, e perfecta cand vrem sa pregatim o masa rapida si usoara:)
RăspundețiȘtergere