joi, 3 februarie 2011

Salată de roşii cu usturoi





O salata super simpla, foarte gustoasa, excelenta langa o friptura, langa niste cartofi copti sau prajiti, langa niste ciupercute pe grill, etc.

Am folosit:
  • 1 rosie (voi puneti cate doriti, in functie de cate persoane aveti la masa), 7 catei de usturoi, 4 linguri de ulei, 1 lingura otet, 1/2 lingurita de sare, oregano, frunze uscate de patrunjel.

Cateiide usturoi se curata, se zdrobesc si se amesteca cu ulei pana devin o pasta consistenta. Se adauga peste pasta sare si otet.

Rosiile se taie felii subtiri si se aseaza intr-un bol. Adaugam peste un praf de sare, oregano si patrunjel, apoi pasta de usturoi (mujdeiul).

Servim ca garnitura. Pofta buna!

2 comentarii:

  1. deliciossss,,,,,,,mmmmmm,,,,,,pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Mirela! E prima data cand o fac, de obicei faceam castraveti cu usturoi, dar rosiile sunt super:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!