sâmbătă, 19 februarie 2011

Mâncărică de cartofi cu coaste de porc





Am observat de-a lungul timpului ca mancarea de cartofi este una dintre cele mai cautate retete, cel putin pe blogul meu, asa ca m-am gandit sa va propun inca o varianta a acestei retete extrem de buna.

Am folosit:
  • 4-5 coaste de porc (eu am avut mai micute), 7 cartofi, 2 cepe, 5 linguri pasta de tomate, sare, piper, boia dulce, patrunjel.

Coastele de porc le-am prajit si le-am scurs pe un servetel.

Am tocat ceapa si am calit-o impreuna cu boiaua si putin piper. Am adaugat apoi cartofii taiati bucati mari si 2 cani cu apa.

Dupa ce a scazut apa am adaugat pasta de tomate, coastele de porc prajite si am potrivit de sare.

Am mai lasat 10 minute sa fiarba, am adaugat patrunjelul tocat si am oprit focul.

Pofta buna!

7 comentarii:

  1. Woaauuu,ce bine arata,,,,ce-mi plac mie mancarurile astea gen tocana,,,mmm,,,,,o seara frumoasa!!pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Mirela! Si mie imi plac tare mult!
    Weekend placut, puup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna mancarica de cartofi...si in plus de asta se face si relativ repede!
    o seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa-i Violette, e buna si rapida. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu acum am mancarea aceasta pe aragaz, mai un pic si e gata

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru rețetă . Sunt puțin cam gripată şi chiar aveam nevoie de ceva rapid şi gustos. Chiar acum mă apuc de gătit !😘😉

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!