sâmbătă, 25 aprilie 2015

Orez cu dulceata de visine

By http://retetegg.blogspot.ro/

Pentru mine e clar! Cel mai bun desert pentru sambata seara este orezul cu lapte, cu o portie generoasa de dulceata deasupra! Si daca e dulceata de visine, facuta de mine, e si mai bun desertul :)

Nu are rost sa va spun prea multe despre orezul cu dulceata de visine, e un desert simplu, poate chiar banal. Dar e cea mai buna alegere pentru zilele de weekend, cand vrem ceva rapid si bun.

Portii: 2
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor

Am folosit:
  • 200 g orez, 700 ml lapte, 2 linguri zahar, 1 zahar vanilat, 1/2 lingurita coaja de lamaie, dulceata de visine
Orezul se spala si se pune la fiert in lapte.

Se lasa la foc mic si se amesteca din cand in cand.

Spre finalul fierberii se adauga zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie.

Se pune orezul in boluri si se serveste cu dulceata preferata. Eu am ales dulceata de visine, insa e delicios si cu dulceata de capsuni, cirese, caise, nuci verzi, smochine, etc.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!