joi, 17 iulie 2014

Spaghete cu fasole, peste si masline


Cand vine vorba de paste experimentez foarte mult. Imi plac spaghetele in orice combinatie si incerc sa fac de fiecare data ceva diferit.

Pentru ca nu sunt obiectii la ingrediente, ma pot juca mereu si pot testa chestii noi, fara ca familia sa comenteze :) E drept ca pastele sunt favoritele noastre asa ca le papam cu pofta :)

Am folosit:
  • 200 g spaghete, 1 conserva file de hering in ulei, 1 conserva fasole pestrita, 1 ardei kapia, 4-5 linguri sos de rosii, 3 linguri rosii in bulion tocate, 100 g masline verzi fara samburi, 2 linguri ulei de masline, sare, piper, oregano, cascaval ras (optional).
Spaghetele se fierb in apa cu sare.

Ardeiul kapia taiat julienne se pune la calit in ulei de masline. Se lasa 2-3 minute, apoi se pune sosul de rosii si rosiile in bulion.

Se mai lasa sa fiarba aprox 7 minute la foc mic, apoi se pune fasolea. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putin oregano.

Se scot pastele, se scurg si se aseaza pe farfurie.

Peste ele se pune sosul cu fasole, bucatile de file de hering si maslinele.

Optional se poate pune si cascaval ras deasupra.

Pofta buna si gatiti cu spor!

2 comentarii:

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!