tag:blogger.com,1999:blog-2008295372558588955.post5192649512457851132..comments2024-02-14T06:00:42.569+02:00Comments on Retete gustoase si garnisite: Ciorba de pui a la grecDanutzahttp://www.blogger.com/profile/02933194639097069758noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2008295372558588955.post-38345954970149383902011-02-08T10:37:09.434+02:002011-02-08T10:37:09.434+02:00Secret: pentru a se omogeniza bine nu pui smantana...Secret: pentru a se omogeniza bine nu pui smantana peste ciorba ci invers, ciorba peste smantana.<br /><br />te poopAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2008295372558588955.post-62534413116400948832011-01-28T20:58:33.867+02:002011-01-28T20:58:33.867+02:00Sa iti spun eu un secret: galbenusul de ou se ames...Sa iti spun eu un secret: galbenusul de ou se amesteca cu smantana si dupa ce ai stins focul la ciorbita iei zeama si pui peste smantana (cateva polonice) apoi torni amestecul peste toata ciorba (dar neaparat sa fie focul stins). Ca sa fii sigura ca nu se taie ciorba trebuie sa pui cam 400gr de smantana la o oala de ciorba pt 2 pers. Asa m-a invat soacra.Anonymousnoreply@blogger.com