Pizza mexicana


Cand vine vorba de pizza la noi niciodata pizza nu e la fel pentru amandoi. Fie ca o comandam, fie ca o pregatesc eu, pizza lui e intotdeauna altfel decat pizza mea :)

El prefera blat foarte subtire si topping hot (neaparat cu ardei iute), iar eu prefer blat mai pufos si imi place sa schimb mereu toppingul (in functie de ce am pofta pe moment). Mie imi plac ciupercile, el prefera ceapa mai multa....si tot asa de fiecare data.

Ultima data cand am facut eu pizza am vrut sa ii fac lui una chiar asa pe placul lui, cu tot ce prefera. Si i-a placut! Mult! :)) - astept sa intre sa va spuna chiar el :P

Portii: 2
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor

Am folosit:
  • 3 linguri sos de rosii, 100 g mozzarella, 100 g porumb, 1 ceapa, 1 ardei kapia, 6-7 felii salam picant uscat, 1-2 ardei iuti in otet, optional cateva chipsuri tortilla (eu n-am avut);
Blatul de pizza se intinde intr-o foaie subtire si aprox. rotunda. Eu ii modelez marginile dupa ce il asez in tava de pizza.

Se intinde pe blat sosul de rosii, apoi se pun celelalte ingrediente. 

Se pune pizza in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 15-17 min.

Se serveste cu sos picant sau cu sos de iaurt, daca va place mai putin picanta.

Pofta buna!

4 Response to "Pizza mexicana"

  1. Evelyn says:

    Arata fenomenaaal! sigur mi-ar placea :)
    De obicei la noi e la fel, nu mancam aceeasi pizza. Mie imi plac ciupercile, lui nu prea. El vrea mai mult ton, eu nu prea. Dar facem doua (sau cumparam doua feluri) si le impartim. Si picant nu lipseste niciodata, noroc ca si lui ii place la fel de mult! Am tot mancat pizza lately, e vremea de o pauza :(
    Pupici!!

    Stefy says:

    un triunghi e pentru mine nu? arata tare bine! :)

    Danutza says:

    Si noi am tot mancat pizza, mai ales in perioada toamna-iarna. Vara nu prea poftesc la pizza, cred ca pizza e un aliment mai bun pe vreme rece :))

    Pupici :*

    Danutza says:

    Cu mare drag Stefy! Te pup :*

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.